Kategóriák

Miért érintőkapcsoló

Ajándék vásárlóinknak

wellkacsolo.hu ajándék

Nézd meg működés közben:

Termékajánló
Well érintőkapcsolók – miért éppen érintőkapcsoló?
2018.08.15 10:23

Blogbejegyzés

Well érintőkapcsoló

Az érintőkapcsolók nem régóta kaphatóak itthon, mégis rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert. Néhány fontosabb jellemzőt összegyűjtöttünk, miért érdemes érintőkapcsolót használni otthonában.

Mi az az érintőkapcsoló?

 Az edzett üveg előlap alatt, led fény jelzi a működését látványosan és egyszerre informatívan is - mindig tudni fogja a kapcsoló milyen állásban van, hiszen különböző színekkel jelzi ezt.

 Well érintőkapcsoló

Mivel tud többet egy hagyományos kapcsolónál?

 Forradalmi újításának köszönhetően egy kapcsolóval akár  öt lámpát is lehet kapcsolni, így nem kell, hogy sorakozzanak a falon a kapcsolók.

Használata egyszerű, csak érintse meg és már kapcsol is. Éjszaka sem hagyja cserben, a LED fénynek köszönhetően mindig könnyen megtalálja majd a kapcsolópanelt.

Well kapcsoló

 Mennyibe kerül egy ilyen érintőkapcsoló?

Áraink a hazai piacon közép kategóriás áraknak felelnek meg. Nálunk egy négy lámpát kapcsoló érintőpanel 14800 Ft-ba kerül, ezt lebontva egy lámpa kapcsolása 3700 Ft.

Ezért az összegért  egy edzett üveg felületű, design-os, LED fény kijelzős kapcsolót kap. A Well érintőkapcsolói a legmodernebb, letisztult designnal és formákkal készülnek.

 Well kapcsoló Wi-Fi router

Beépíthető USB töltő és Wi-Fi router

USB töltőnkkel egyszerre négy eszköz töltése is lehetséges. Hosszú élettartama és exkluzív megjelenése miatt, igen jó választás, a lakás valódi éke lehet.

A Wi-Fi router egy villanykapcsoló helyére beépítve megszabadítja a lakását a kábelrengetegtől, és bármely helyiségben telepíthető, így növelheti a Wi-Fi lefedettséget is otthonában.

 Well kapcsoló

Webáruház készítés